Wanneer u een gerecht of categorie weghaalt, wordt het standaard niet definitief verwijderd: het item wordt alleen op uw website verborgen. Het blijft in uw omgeving opgeslagen, zodat u het op elk moment opnieuw kunt toevoegen.
Een item verbergen
Ideaal om een item tijdelijk weg te halen (seizoensgerecht, uitverkocht) zonder de beschrijving of prijs te verliezen.
Klik rechts van het gerecht dat u wilt weghalen op het pictogram Doorstreept oog.
Resultaat: Het gerecht verdwijnt onmiddellijk uit de openbare weergave. Het blijft bij uw opgeslagen items gearchiveerd en kan later opnieuw worden weergegeven.
Een item verwijderen
Gebruik deze optie om een item definitief uit uw menu te verwijderen.




